Žene kojih se treba kloniti

Žene su divne, drage, pametne i bez njih se jednostavno ne može. Međutim,  ima i totalnih gadura, cmizdruša, sponzoruša bez pokrića i dosadnih brbljivica. Donosimo vam popis tipova žena s kojima je bolje ne petljati se.
Žene su divne, drage, pametne i bez njih se jednostavno ne može. Međutim,  ima i totalnih gadura, cmizdruša, sponzoruša bez pokrića i dosadnih brbljivica. Donosimo vam popis tipova žena s kojima je bolje ne petljati se.

Žena koja se očajnički želi udati

Ovaj tip verovatno poznajete. Očajna da se skrasi. Svaki je dobar, samo da je materijal za ženidbu. Ovo su žene koje su se prepale da njihov biološki sat tako brzo otkucava da moraju što pre da ulove gospodina Pravog, inače će zauvek ostati same. Očajnice uglavnom već imaju plan. Nakon tri izlaska, već hoće da vas upozna sa svojim roditeljima, u vezi se ponaša kao da ste godinama zajedno, a već razgovara i o imenima buduće dece.

Svađalica

Ona je žena koja u svemu vidi razlog za svađu. Sve što kažete može izvaditi iz konteksta i shvatiti kao uvredu. S vremenom i vas može pretvoriti u ogorčenu osobu. Kad prepoznate takvu ženu, bežite od nje glavom bez obzira.

Preosetljiva

Ovu ženu sve može povrediti, a imate osećaj kao da su vam potrebne specijalne rukavice za rukovanje kako se ne bi polomila. Najmanji trag cinizma u vašim rečima, najneviniji komentar kod ovog tipa žena izazvaće potoke suza. Ubrzo ćete shvatiti da se pola života izvinjavate za sve što kažete ili učinite.

Žena koja ne ume da ćuti

Lepo je kad žena započne razgovor, kad je zabavna, ima smisla za humor, upravlja konverzacijom. Međutim, kad ne zna kad treba stati i jednostavno stalno brblja, e to je već poprilično zamarajuće. Izbegavajte "pametne" žene koje uvek i na sve imaju svoj komentar.

Večito nezadovoljna

Ništa što napravite, ovoj ženi nije dovoljno dobro. Uvek i na svakom koraku prati vas njen prodorni pogled koji procenjuje koliko dobro ste obavili zadatak, bilo to menjanje sijalice ili oblačenje deteta. Nikad i ništa za nju nije dovoljno dobro. Naporno.

Žena koja samo uzima

Vrednost muškarca procenjuje prema visini zarade. Ako oceni da je zadovoljavajuća, ona će se potruditi da izgleda ljupko, savršeno, neodoljivo. Ali ne dozvolite da vas izgled zavara. Ona je gladna novca, poklona i ide samo za muškim bogatstvom. Podilaziće vam u društvu i ispunjavati sve vaše želje sve dok ispunjavate njene želje.

Žena koja priča, a ništa ne kaže

Ovo je tip žene koja će vam pričati kako je kupila cipele, ali je njena prijateljica našla iste na rasprodaji, a druga bi baš htela iste takve i tako dalje i tako dalje. Želite li da je slušate ceo život?

Neodlučna

Ova žena će vas izluđivati jer nikada ne zna šta šta da jede, šta da obuče, gde da ide, i slično. Konstantno se preispituje da li je donela pogrešne odluke, frustrirana je i nervozna. Ona je neodlučna i izludeće vas sa bezbroj pitanja i premišljanja.

  • Noivosađanin

    11.02.2011 08:38
    Treba dodati Novosađanke!!!!
    Žene kojih se treba kloniti su Novosađanke.
    Generalno gledano uz par izuzetno retkih (pošto takve nisam sreo)imaju sve ove osobine skupa i još po koju lošu pride.
  • Lunja

    08.02.2011 17:38
    u pravu je bio Njegos
    `Cud je zenska smijesna rabota,stotinu ce promijeniti vijera da ucini sta joj srcu drago`
  • Права жена:

    07.02.2011 18:49
    Ево ја нисам ovakva, никада. Па?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.