Od dobrog seksa dobila amneziju

Američki časopis "Hitna medicina" objavio je zanimljivu priču o ženi koja je zbog odličnog seksa sa suprugom potpuno zaboravila sve što joj se dogodilo u poslednjih 24 sata.
Američki časopis "Hitna medicina" objavio je zanimljivu priču o ženi koja je zbog odličnog seksa sa suprugom potpuno zaboravila sve što joj se dogodilo u poslednjih 24 sata.

Stručnjaci su ženi utvrdili stanje potpune trenutne amnezije, što je vrlo retka pojava i gotovo se nikada ne ponavlja. Ovo stanje se može povezati s promenama u dotoku krvi u deo mozga zadužen za memoriju.

Koliko se ovakve situacije retko događaju govori i činjenica da trenutna potpuna amnezija pogađa tek pet od 100.000 osoba godišnje.

  • VladeX

    17.10.2011 16:10
    Idiom
    He literally fu**ed her brains out!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.