Zabranili im seks posle 22 sata

Nakon pritužbi komšija da su preglasni za vreme seksa, bračni par iz Škotske mora da obuzda svoje strasti između 10 sati uveče i sedam sati ujutru.
Nakon pritužbi komšija da su preglasni za vreme seksa, bračni par iz Škotske mora da obuzda svoje strasti između 10 sati uveče i sedam sati ujutru.

Bračni par iz Škotske, Alan i Fiona Hay, tvrde da im je skupština stanara zabranila da vode ljubav između 10 uveče i 7 ujutru, jer se komšijsko dete žalilo učiteljici zbog buke koju prave prilikom seksa.

Iako se par neko vreme pridržavao zabrane, shvatili su da se radi o totalnoj besmislici i odlučili su da se žale.

''Moja supruga i ja smo osobe sa invaliditetom i sigurno ne skačemo po krevetima i ne vešamo se po lusterima, a i ne vrištimo. Naš seks traje pet do šest minuta, nije da se seksamo celu noć '', kaže ljutiti Alan.

''Užasno je da se mužu i ženi određuje kada mogu da se seksaju, a kada ne. Jedini naš luksuz su seks i gledanje televizije, kaže Fiona.
  • dragan

    14.01.2012 20:20
    predigra
    u naslovu sam sve rekao.5,6 minuta,pa duže traje skidanje bre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti