Žene od kojih muškarci beže glavom bez obzira

Ako ste jedna od onih čiji je ljubavni život daleko od bajke, možda spadate među one žene od kojih muškarci beže glavom bez obzira. Jedan američki psiholog je napravio spisak, proverite!
Ako ste jedna od onih čiji je ljubavni život daleko od bajke, možda spadate među one žene od kojih muškarci beže glavom bez obzira. Jedan američki psiholog je napravio spisak, proverite!

● Mrziteljica muškaraca
Ona je samostalna, uspešna, nezavisna i ne treba joj muškarac da bi bila potpuna. Ona to i ne krije, zato je izazov za svakog muškarca koji će pokušati da je ukroti, promeni i natera da ga zavoli. Ali zbog njene nezavisnosti i snage, muškarci s njom ne ostaju duže u vezi.

● Nesigurna devojčica
Ovakav tip žene je noćna mora za svakog muškarca. Muškarci se u nju lako zaljubljuju, ali se još brže i odljube. Iako u početku veze glumi da je samostalna i sposobna, kako vreme odmiče njena cmizdravost sve više dolazi do izražaja. Stalno je nezadovoljna, cmizdri za svaku sitnicu...

● Sponzoruša
Ovakav tip žene se ne zaljubljuje u muškarca nego u njegov stil života i sretna je samo dok od njega dobija sve što želi. Njen moto je: "Dok nas siromaštvo ne rastavi". Za nekoliko sekundi može skenirati imovinsko stanje muškarca: koliko vredi njegov automobil, kuća... Impresionirana je samo njegovim kreditnim karticama i, naravno, dopuštenjem da ih koristi.

● Ledena kraljica
To je žena koja koketira sa svima. Izgleda kao manekenka, ali je hladnija od Sibira. Poljupci i nežnosti za nju su gubljenje vremena. Vodi ljubav samo da bi zadovoljila čistu fizičku potrebu, a kada isproba jednog, odmah se baca na drugog muškarca. Zna biti i gruba, pa kada njen partner zatraži malo pažnje, često kaže nešto u stilu: "Ostavi me na miru, vidiš da imam masku na licu." Najvažnije joj je da bude lepa.

● Gospođica idealna
Ona izgleda savršeno. Besprekorno je našminkana, obučena, ispeglana. Uvek zna kada i šta treba reći, nasmešena je i nikada nema problema. Ona je savršena, pa to očekuje i od partnera. U prevodu – muškarac koji je s njom mora zaboraviti na podrigivanje, psovanje, izležavanje, izlaske s prijateljima... Realno, takvog nema ni u crtanim filmovima.

● Inspektorka
Najsretnija je kada kritikuje. Ima savršeno pamćenje. Stalno postavlja pitanja i želi da joj muškarac stalno polaže račune. Često ga i prati u stopu kako bi znala gdje se i s kim kreće. Razgovor s njom izgleda kao policijsko ispitivanje, a život s njom kao robija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.