Pet najčešćih ženskih laži

Koliko god da volite svog partnera i teško vam je ponekad da pogledate istini u oči, morate znati da sve žene tu i tamo slažu. Nisu to zločeste laži, već jednostavno ponekad žele zaštiti sebe ili vas.
Koliko god da volite svog partnera i teško vam je ponekad da pogledate istini u oči, morate znati da sve žene tu i tamo slažu. Nisu to zločeste laži, već jednostavno ponekad žele zaštiti sebe ili vas.

Postoji pet najčešćih laži kojima su sklone sve žene.


1. Nisam ljuta na tebe

Ali je itekako ljuta! Nemojte misliti da ćete se tako lako izvući. To je jedna od najčešćih ženskih laži u vezama. Reč je o frazi koja ženama pruža emotivnu zaštitu nakon što ste je (ne)namerno povredili. Ako, na primer, zaboravite njen rođendan, nju će to povrediti. Iako vi to ne doživljavate kao veliku stvar, njoj je to itekako važno i neće baš lako preko toga preći. Praviće se da je sve u redu, ali ako pažljivo posmatrate, sitnice će je odati. Laže jer ne želi da pomislite da je preosetljiva ili zločesta. Ipak, kada se najmanje budete nadali, napašće vas jer će bes tinjati u njoj.

2. Ne smeta mi ako ideš u striptiz-bar sa drugarima

Dobili ste dopuštenje za pravi muški izlazak koji uključuje i posetu striptiz-baru pa se sada svima hvalite kako imate super devojku. Hm, razmislite još jednom… Ako nešto zvuči predobro da bi bilo istinito, onda verovatno i nije istinito. Nijednoj ženi nije drago kada njen muškarac ide da gleda druge gole žene. Ova je laž slična prethodnoj. Njome žene žele da stvore sliku da im nije stalo i da nisu ljubomorne. Istina je potpuno suprotna: žene su izuzetno borbeno nastrojene kada su u pitanju njihovi muškarci, a posebno kada je reč o vrlo seksualnim situacijama. Osim toga, žene vole da uvek budu u centru pažnje i to što ste odabrali muške prijatelje umesto nje, baš je i ne veseli.

3. Trenutno nisam spremna za vezu

Ova izjava u najvećem broju slučajeva je laž. Možda je rečena u najboljoj nameri, ali je ipak laž. Uz nju obično idu izgovori kao što su: "Upravo sam izašla iz loše veze" ili "Trenutno sam fokusirana na karijeru", Međutim, istina je vrlo jednostavna – ako je slobodna žena imalo zainteresovana za vas, pronaći će vremena da se nađe s vama. Ova česta laž uz pratnju mnoštva izgovora služi kako bi se izvukla iz neugodne situacije. Ne želi da vas povredi pa zato izbegava da bude direktna. U pozadini ove laži krije se zapravo – nisam zainteresovana.

4. Ne smeta mi što ću večeras ja platiti račun

Nije istina. Iako se ta laž ne može primeniti na sve žene, velika većina ih još uvek očekuje da muškarac plati račun nakon zajedničke večere, posebno ako je on inicirao izlazak. Ako joj dopustite da plati, ona će odmah pomisliti da ste škrti. Ako ste pozvali ženu na sastanak, trebali biste se barem ponuditi da platite račun. Ako ona glasno odbija i negoduje, pustite je da plati. Ali ako je njen protest blag i reda radi, svakako vi platite račun jer ćete u protivnom brzo završiti izlazak, a možda i vezu.

5. Ovo je bilo neverovatno!

Ova laž ulazi u seksualnu kategoriju. Kada je žena u vezi s muškarcem, potpuno je fokusirana na njega i često je uverena da je upravo on "taj". Upravo zbog toga, žene često muškarcima govore ono što misle da oni žele da čuju. Na primer, nije retkost da žena odglumi orgazam da bi muškarac bio zadovoljan sobom jer je dobar u krevetu. Postoji još nekoliko čestih seksualnih laži: "Seks s tobom najbolji je u životu" ili "Ti imaš najveći penis koji sam videla". Ovo su sve dobronamerne laži koje služe podizanju vašeg samopoštovanja, ali su ipak laži.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.