Loše strane seksa u vodi

Seks u vodi je jedna od aktivnosti koje se češće praktikuju kad otopli, ali treba biti na oprezu...
Seks u vodi je jedna od aktivnosti koje se češće praktikuju kad otopli, ali treba biti na oprezu...

Ostanite "podmazane"

Seks u vodi deluje kao mesto gde vam ne treba nikakav dodatni lubrikant, ali činjenica je da voda ispere onaj vaš prirodni, što može dovesti do problema, posebno kod žena. Bez dovoljno prirodnog lubrikanta, seks može postati vrlo neprijatan, pa čak može i boleti. Zbog toga ne bi bilo loše da sebi malo olakšate uz pomoć veštačkog lubrikanta. S obzirom da se nalazite u vodi, ne možete koristiti bilo koji lubrikant, jer će ga isto tako voda isprati. Treba vam onaj na bazi silikona, jer je vodootporan.

Oralni seks umesto penetracije

Bazen ili đakuzi mogu zaista rasplamsati vašu maštu, nali ukoliko se odlučite na intimne trenutke na jednom od tih mesta budite svesni da velike količine hlora koje se nalaze u vodi mogu uzrokovati različite infekcije i oštećenja kože prilikom penetracije.
Zbog toga, možda ne bi bilo loše da preskočite klasičnu penetraciju, i da se prepustite čarima oralnog seksa...

Pod tušem...

Tuš ili kada kod kuće je verovatno mesto na kojem ste najčešće vodili ljubav, kada su u pitanju vodene lokacije. Kod kuće je ipak najbezbednije i najdostupnije.
Takođe, ovo mesto je savršeno da vežbate stojeće poze, koje vas itekako mogu  spasiti od monotonije. Mana je što zaista morate da pazite da se ne okliznete ili polomite nešto. Količina vode prilikom tuširanja ne bi trebalo da vam ispere prirodni lubrikant. Ukoliko koristite kondom, moramo vas upozoriti da u dodiru s vodom gubi elastičnost, pa vrlo lako može doći do pucanja. Takođe, veoma lako može skliznuti...

Slano more

Kada vas strast ponese na nekoj od osamljenih i zabačenih morskih uvala (ne pomišljajte na seks na punoj plaži, jer verujte, ljudi će to primetiti), čuvajte se morske vode. Naime, prilikom penetracije, slana voda može izazvati jako peckanje, što može biti poprilično neprijatno. Najbolje je da se,   kada je u pitanju seks na moru, držite kopna.

Kada vas strast ponese u tome baš ne učestvuju ni logika ni razum, pa verovatno sa sobom nećete imati ni lubrikant, ni kondom, a nećete razmišljati ni o mogućim posledicama. Na kraju se sve svodi na to da samo uživate.

(Žena.hr)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.