Sve tajne poze 69

Ni jedna poza u seksu nije dobila kultni status kao ona koja pruža istovremeni užitak i jednom i drugom partneru kao što čini popularna poza 69.

Ni jedna poza u seksu nije dobila kultni status kao ona koja pruža istovremeni užitak i jednom i drugom partneru kao što čini popularna poza 69.

Iako nije baš uvek na prvom mestu liste najpopularnijih položaja za postizanje seksi vrhunaca, uz dobru volju i opušteno telo osim što užitak neće izostati, lako vas može preplaviti istovremeno.

Za i protiv

Prednost poze 69 je što oba partnera imaju priliku istovremeno osetiti veliko zadovoljstvo. A to je, iako zvuči kontradiktorno, i njena najveća mana. Naime, činjenica da se oba partnera imaju priliku prepustiti užitku oralnog seksa to može da dovede do toga da jedan od partnera svoje zadovoljstvo stavi na prvo mesto.

Bez suzdržavanja

Ako se upustite i odlučite za ovu pozu ne mojte se stideti. Isprobajte sve pokrete koji vam padnu na pamet i uspeh je zagarantovan. Kako biste uneli još više uzbuđenja, isprobajte različite "frizure" koje sigurno neće proći nezapaženo. A budući da je ova poza vrlo erotska, žene moraju biti oprezne - stručnjaci preporučuju da muškarci prvi počnu igru.

Ko je gde?

Prilikom izvođenja ove poze, žene bi trebale biti ispod muškarca - tako će gospodi biti znatno lakše zadovoljiti partnerku, a i ona će više uživati. Poželjno je i korištenje ruku prilikom stimulacije.

Udobnost

Vrlo važan element je udobnost. Ne suzdržavajte se koristiti više jastuka kako bi pridržali određene delove tela. Što se udobnije smestite, lakše ćete se opustiti. Takođe budite opušteni - što ste gipkiji, to ćete moći isprobati više poza i duže se zadržati u njima. Ukoliko vam je telo ukočeno, ne samo da nećete doživeti sve prednosti ove poze već će vam biti neudobno, čak i bolno.

  • Nebojša

    22.03.2013 07:42
    Ima bolja ...
    Moja omiljena poza je 68.
    Budem zadovoljen i dužan sam jedan ;)
  • novosađanin

    19.03.2013 17:46
    lala
    Zatiče Lala, svoju Sosu sa muškarcem u pozi 69. Znate šta je rekao? Ijuuu...naopako.
  • Palamudin Drugi

    19.03.2013 15:44
    @vux - hm
    pa ako je zena gore onda nece dobiti jaja na oko pa budite dyentlmeni
    dok ce muskarac u obe situacije dobiti pakshu u nos

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.