Pet tipova žena koje muškarci ne podnose

Među osobinama koje muškarci vole na ženama, postoje i one koje su često veoma odbojne.
Među osobinama koje muškarci vole na ženama, postoje i one koje su često veoma odbojne.

Da bi saznali koje su to, italijanski naučnici sproveli su istraživanje na više od četiri hiljade Evropljana, na osnovu čijih odgovora su sastavili listu od pet tipova žena za izbegavanje.

Nesrećnice

One su stalno nesrećne, neraspoložene i depresivne. Ništa im nije po volji, a najviše na svetu vole da zvocaju i žale se na okolinu. Osim što su narikače, ovakve žene su nezadovoljne sobom i svojim životom, a ne postoji ništa neprivlačnije od toga.

Opterećene kilogramima

Ovde spadaju i vitke i one dame koje imaju problem sa viškom kilograma. Muškarcima je jednako opterećujuća žena koja će svaki put u restoranu naručiti salatu i sa kojom nikada neće moći da jedu picu i piju pivo uz TV, kao i ona koja stalno kuka o svojoj težini i pita da li je debela. I jedne i druge previše se opterećuju svojim izgledom, pa osim što su naporne, deluju i nesigurno.

Karijeristkinje

Preambiciozne žene kojima je karijera najvažnija u životu izuzetno su odbojne muškom polu. I dok većina muškaraca voli da je njihova lepša polovina sposobna da zaradi i ima posao koji je ispunjava, nijedan ne preferira ženu koja će ostati da radi duže da bi impresionirala šefove nego što će otići sa njim na večeru. I naravno, nema vremena da postane majka.

Loša snajka

Za harnomičnu vezu važan je i dobar odnos sa partnerovim roditeljima. Žene koje se ne slažu sa partnerovim roditeljima i otvoreno pokušavaju da partnera okrenu protiv njih, veoma su odbojne, rekli su ispitanici.

Sveznalice

Žene koje sve znaju i "popile su svu pamet sveta" umeju da budu veoma iritantne. Naročito jer one najradije dele svoju mudrost sa okolinom i partnerom i uživaju da dele savete, čak i kad im to niko ne traži.

  • Једна од снајки:

    11.05.2010 13:33
    Не постоји лоша снајка - постоје само лоше свекрве.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.