Evo kako sigurno nećete napaliti ženu

Katkad muškarci, ma koliko se trudili, ne uspevaju da uzbude ženu. Pitate se zašto? Odgovor je vrlo jasan. Ne znaju kako.    
Katkad muškarci, ma koliko se trudili, ne uspevaju da uzbude ženu. Pitate se zašto? Odgovor je vrlo jasan. Ne znaju kako.

Evo koji "seksi potezi" u krevetu ne prolaze toliko dobro kao što ste mislili.

Guranje glave među grudi

Ženski dekolte muškarcima je vrlo privlačan, a posebno vole kada guraju glavu među ženske grudi. To ženama baš i nije zabavno, a ni seksi.

Superbrzi prsti "tamo dole"

Prst nije vibrator, ali muškarci nikako da to prihvate. I prst, ma koliko debeo bio - i dalje je samo prst. I žene ih imaju u istoj količini, a mogu postići i jednaku brzinu, pa čemu onda zaludan trud?

Preterano korišćenje jezika prilikom oralnog seksa

Da žene oko svoje intimne zone žele gladnog guštera, možda bi negde objavile uznemirujući oglas. Međutim, trebaju im smireni, strpljivi muškarci koji znaju kako da ih zadovolje. Makar ih to na kraju koštalo i ukočene vilice.

Lupanje po zadnjici

Osim ako žena nije zatražila, lupanje po zadnjici zaboravite. Često to ume da podseća na džokejsko "šamaranje" konja tokom trke.

Napad na grudi

Stiskanje grudi i štipanje bradavica bolno je i nepotrebno. Zamislite da se partnerka grubo poigra sa vašim testisima? Otprilike se tako žene osećaju dok im gnječite grudi. S druge strane, postoje muškarci koji imaju neverovatno "izdržljive" bradavice, pa je njima još teže objasniti da ne želi svaka ženi da joj gnječe grudi kao testo za hleb.

Jezikom po stopalima

Osim ako partnerki nisu stopala fetiš, jezik na stopalima je odvratna akcija, nikako uzbudljiva. Ako se partnerka nije stigla da se okupa pre seksa, nosila najlonke, oznojila se, ili je nosila zoknice pa su se končići zadržali među prstima, ili čak nije stigla da skrati nokte...Da li želite tako nešto u ustima?

Loša masaža

Da, žene vole masaže, ali ako je osoba dobra u tome što radi. U suprotnom je samo neprijatno, bolno i nimalo seksi.

Sapun u vagini

Dajte muškarcu golo žensko telo i sapun i on će se zabaviti, ali ako ženi sapun uđe u vaginu, to uopšte nije zabavno. Ali uopšte.

Žestoki seks

Jednom i zauvek – sumanuto brzo uvlačenje i izvlačenje penisa iz vagine ne znači da će žena doživeti orgazam. "Zečiji stil" gde u nju "udarate" ko da zakucavate ekser, pokazuje da ne pravite znatnu razliku između stolarije i seksa.

Agresivno povlačenje za kosu

Mršenje kose je seksi, agresivno povlačenje za kosu nije, te zbog toga žena može brzo da se "ohladi". Ok je da je u nekom momentu uhvatite za kosu, ali ne tako da vam pramenovi ostanu u rukama. Ako niste sigurni kad je prejako - vrisak je dobar pokazatelj.

Loša upotreba vibratora

Stavljanje vibratora na ženske bradavice ili zadnjicu možda muškarcima znači da su inovativni, ali neke se žene ne bi složile s time. Ipak, kako mnoge žene vole da se igraju, koriste seksualna pomagala i igrake,  najbolje bi bilo da se o njenom odobravanju/neodobravanju konsultujete pre nego što "zazujite" u mraku ka njenoj guzi.

Insistiranje na pozi 69

Mnogi muškarci su opsednuti pozom 69, ali iskreno, nekim ženama je zbunjujuća. Zašto? Pa osim toga što je žena svesna da je muškarčeva cela faca u njenim privatnim delovima (za koje žene često ne smatraju da miriše lepo), takođe je i ona svojom facom direkt u njegovoj privatnoj zoni. I kad akcija krene, treba se skoncentrisati na svašta: šta on radi, koliko prija, prepustiti se tome, a opet, ne zaboraviti da i ona mora da obavi svoj posao pošteno i kvalitetno. Zahteva se multitasking u situaciji kada je potrebno prepustiti se i biti spontan.

  • 26.12.2013 16:12
    @ovaj tekst 100% neka stara babetina napisala
    Ovaj lik koji tako razmišlja o ženama, sigurno nije ni dobar ljubavnik, to je 100%. Da li je za tebe pogrdno ako neko ostari? Da li starije žene po tebi ne znaju ništa o seksu, niti smeju da napišu neki tekst o tome? Dobar ljubavnik pre svega voli žene, ne plaši se žena, kavaljer je i siguran u sebe. Moj savet - ako ne voliš žene, ostavi ih na miru, ako ih pak voliš, nađi partnerku po svojoj meri, sa imenom i prezimenom, opusti se i uživaj.
  • Za Maju

    23.12.2013 08:17
    Maja...
    ... a da ti pređeš sa "neobjašnjivo mnogo muškaraca" na jednog, pa ga lepo nauči šta voliš šta ne voliš.
  • bora drljača

    21.12.2013 14:40
    ništa ne valja
    dakle, šta god uradimo, neće valjati. da li bi autorka teksta mogla da nam predloži u čemu (i da li uopšte) žene uživaju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.