Izgled vagine utiče na seksualni život

Najnovije istraživanje pokazuje da žene pored grudi, zadnjice i nosa, sve više nisu zadovoljne izgledom svoje vagine.
Najnovije istraživanje pokazuje da žene pored grudi, zadnjice i nosa, sve više nisu zadovoljne izgledom svoje vagine.

Istraživanje je sproveo internet sajt specijalizovan za estetske operacije među hiljadu pripadnica lepšeg pola u Velikoj Britaniji.

Rezultati su začuđujući – 22%, odnosno petina ispitanica priznala je da priželjkuje lepše genitalije. Ovo je veliki procenat, naročito kada se uporedi sa 28% dama koje bi operisale zadnjicu, što je jedan od češćih zahvata, zaključili su autori istraživanja.

Ispitane žene otkrile su svoje nezadovoljstvo izgledom vagine, koji ih čak toliko tišti da ozbiljno ugrožava seksualni život. 24% žena reklo je da zbog izgleda svoje vagine nemaju redovne seksualne odnose, a većina njih veruje da bi im odlazak kod estetskog hirurga dao potrebno samoupouzdanje.

Zanimljivo je da bi se vaginoplastija pre podvrgle mlađe žene – 26% dama godina od 21 do 30 priznalo je da su spremne da odu pod nož radi lepše vagine.

  • можда незадовољна?

    03.06.2010 08:24
    Не видим разлоге за критику. Уколико је незадовољство изгледом гениталија толико да утиче на самопоуздање и препуштање уживању у сексуалним игрицама - што би се бранило да се и тај део тела 'улепша'?
  • Zadovoljna ćerka Majčice Priro

    02.06.2010 19:33
    Kud plovi ovaj Brod?
    Mislim da je za obostrani užitak najmanje bitno kako Ona IZGLEDA...

    Mada, koliko smo sa svim strana bombardovani seksom (gde god se okrene čovek gole guzice i sise, i ostali organi), nije ni čudo što nalazimo samo izgovore da ne uživamo u njemu.
  • ???

    02.06.2010 14:48
    suludo!ili je estestska hirurgija na zapadu postala potpuno besplatna?Kakve su to zene?I cije?Kakvi su to muskarci kojima se one dopadaju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.