Ljubavne veze na poslu redovna pojava

Skoro 50 odsto zaposlenih bilo je ili je i dalje u ljubavnoj vezi sa kolegom ili koleginicom sa posla, pokazala je najnovija anketa sajta Infostud.com.

Skoro 50 odsto zaposlenih bilo je ili je i dalje u ljubavnoj vezi sa kolegom ili koleginicom sa posla, pokazala je najnovija anketa sajta Infostud.com.

Ta veza još traje kod četvrtine ispitanika u ovoj grupi, a čak 10 odsto njih vezu je krunisalo brakom.

U istraživanju, sprovedenom u susret Danu zaljubljenih, petina anketiranih rekla je da za sada nisu bili u vezi sa kolegom sa posla, ali da bi se u takvu vezu upustili ako bi im se neko zaista dopao, bez obzira na posledice.

Ipak, da veze sa kolegama nisu uvek najpametnija odluka pokazuje i podatak da se oko 20 odsto tih veza loše završilo.

Svega 10 odsto učesnika istraživanja kaže da su ljubavne veze među zaposlenima u njihovim kompanijama zabranjene, dok deo njih nije siguran kakav je stav firme po tom pitanju.

S druge strane, četvrtina poslodavaca otvoreno dozvoljava veze na poslu. I pored toga, 10 odsto zaposlenih ne bi se upustilo u vezu sa kolegom, čak iako im se ta osoba zaista dopada.

  • ???

    14.02.2014 09:53
    Nekako ne verujem u sve ovo....ovo je moguce u velikim preduzecima a njih je ostalo jako malo a malih je sve manje. Vise verujem u seksualni zivot pemzionera nego ovo sve.

    @samo za - dokon svet
    osim dva povrsinska ugljenokopa, koji to rudnici u ovoj zemlji rade?
  • @Radnik - Ljubavne veze na po

    14.02.2014 08:42
    "nedoj***ane žene patoliški traže avanturu.pogotovo one pred klimaksom.bezobrazno i nekulturno navalentne.degutantno." A šta si ti, majke ti? Pa ti si degutantan... Hvališ se kako si prvoklasni *ebač, a ja mislim da ti samo imaš malu pišu i bujnu maštu. I da si nedo*eban.
  • Radnik

    14.02.2014 08:17
    Ljubavne veze na poslu redovna pojava
    i više nego redovna.momak sam.promenio sam za desetak godina rada 6 firmi.u svakoj sam imao"vezu na poslu",a negde i više njih.mnravno,da sam se zabavljao samo sa slobodnim curama.jer ne želim svoj ljubavni život da komplikujem sa udatim.fuj!treba samo biti dovoljno istrajan,jer te udate,nedoj***ane žene patoliški traže avanturu.pogotovo one pred klimaksom.bezobrazno i nekulturno navalentne.degutantno.e sad,ko uspe da ih otkači super,a ko ne sledi mu pakao sujetne i sebične (opet kažem)predklimakterične nedojb**ane gospođe.zanm više slučajeva gde su mi se kolege žalile da im dotiče gospođe prave užasne probleme.pomišljaju čak i otkaz da daju,da bi se spasile.prema tome,momci sa devojkama,oženjeni sa udatima.i ne može glava da te boli.i nema veze ako je partner iz iste firme.to je predrasuda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.