Spavao sa 8.000 žena

Popularni časopis za muškarce "Maksim" objavio je ovih dana listu najvećih zavodnika na svetu, a na listi, na kojoj se nalaze mnoge zvezde, prvo mesto zauzima jedan anonimni muškarac.

Popularni časopis za muškarce "Maksim" objavio je ovih dana listu najvećih zavodnika na svetu, a na listi, na kojoj se nalaze mnoge zvezde, prvo mesto zauzima jedan anonimni muškarac.

Za najvećeg Kazanovu na svetu proglašen je izvesni Umberto Bilo iz Italije, koji je, kako se tvrdi, imao seksualne odnose sa 8.000 žena.

Zaposlen kao nosač prtljaga u jednom hotelu u Veneciji, lako je stupao u kontakt za ženama koje su u njemu odsedale. Njegov poslodavac ga je na kraju otpustio zato što je bio suviše umoran da obavlja svoje dužnosti.

Sam Bilo tvrdi da se dešavalo da istovremeno ima odnose sa četiri žene, a da ga je kod kuće čekala "nezasita" supruga.

Na "Maksimovoj" top listi 10 najvećih zavodnika na svetu, drugo mesto zauzima Čarli Šin, sa 5.000 osvojenih žena, a treće Džin Simons, sa 4.600 osvojenih žena. Slede Hulio Iglesias (3.000 zavedenih žena), Inglbert Hamperdink (3.000 partnerki), Ilie Nastase (2.500 partnerki), Džek Nikolson (2.000), Lemi Kimister (1.200), Medžik Džonson (1.000) i Bil Vajmen (1.000).

  • Deran

    01.07.2010 20:08
    Ma kome oni to...?
    Lažu bre' ...nisu tulko žena ni sreli u životu, a kamo li' ...
  • 01.07.2010 11:16
    Ja bih volela da vidim rezultate testiranja na HIV tih rekordera. Cik da vidim koji ima par hiljada recki da nije jednom nogom u grobu.
  • SALE NOVOSADJANIN

    30.06.2010 10:40
    ALAL VERA
    BRAVO CARE.
    TO ZNACI OKO 4000 SATI U KREVETU.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.