C-string umesto tangi (Foto)

"C-string je nova i uzbudljiva inovacija u proizvodnji donjeg veša. Recite zbogom neudobnim urezanim rubovima gaćica i tragovima kupaćeg kostima. Recite zdravo novoj seksi slobodi", poručuju proizvođači C-string gaćica.

"C-string je nova i uzbudljiva inovacija u proizvodnji donjeg veša. Recite zbogom neudobnim urezanim rubovima gaćica i tragovima kupaćeg kostima. Recite zdravo novoj seksi slobodi", poručuju proizvođači C-string gaćica.

Neobične gaćice, koje se stave između nogu i "nataknu" na polni organ, navodno su izazvale oduševljenje među kupcima, posebo onima muškog pola, što i ne čudi s obzirom na to da više otkrivaju nego pokrivaju. Ipak, kako poručuju proizvođači - "pokrivaju ono najnužnije!"

Minijaturne gaćice mogu da se kupeputem interneta, a njihova cena je 24 američka dolara. Osim zasebno, mogu se kupiti u kompletu s grudnjakom ili kao kupaći kostim.

 

  • milan

    18.07.2010 20:01
    tange
    najudobnije gacice nema udobnije nista dok ne sednes na traku i dok se ne uvuce nista lepse.
  • 14.07.2010 11:54
    opa :)
    Podrzavam 100%
  • Ехе...

    13.07.2010 09:28
    А каква је реакција женског полног органа на нове 'гачице'?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.