Stvari kojih se nevine devojke plaše

Kada je reč o seksu, mnoge žene, a posebno mlade i neiskusne devojke, ponekad osećaju nesigurnost i strah, što može uticati na to da odugovlače i izbegavaju i samu pomisao na vođenje ljubavi.

Kada je reč o seksu, mnoge žene, a posebno mlade i neiskusne devojke, ponekad osećaju nesigurnost i strah, što može uticati na to da odugovlače i izbegavaju i samu pomisao na vođenje ljubavi.

Da biste uživali u seksu, neophodno je da se opustite i oslobodite neopravdanih strahova. Ako se bojite vođenja ljubavi, nikada nećete moći zaista da uživate u tome. Pogledajte koje su to najčešće stvari kojih se nevine devojke plaše.

Veliki polni organ

Mnoge žene boje se seksa jer strahuju od veličine penisa. One imaju utisak da će ogroman muški polni organ izazvati bol. To je razlog zašto mnoge žene dugo ostaju device.

Gubljenje nevinosti

Za većinu devojaka devičanstvo predstavlja blago koje bi trebalo da poklone jednom zaista posebnom muškarcu. Zato je nekima lakše da se u mladosti prepuštaju oralnom ili analnom seksu. Takođe, bol tokom probijanja himena može da uplaši dosta žena i smanji njihovu želju za novim iskustvima u krevetu.

Bol

Žene se boje prvog seksualnog iskustva i zbog bola. Međutim, nakon prve neprijatnosti, vrlo brzo dolazi zadovoljstvo. Jednom ili dvaput možete se desiti da osetite bol, ali s vremenom će on nestati. Inače, strah od bola je prirodan i vaš partner bi to trebalo da razume.

Trudnoća

Čim ima seks, svaka žena rizikuje da ostane u drugom stanju. Seks bez upotrebe kondoma može biti zabavan i uzbudljiv, ali on još više može biti i rizičan. Ne samo zbog trudnoće, već i polno prenosivih bolesti. Zbog toga, mlade žene uživaju tokom seksa, ali posle neretko upadnu u paniku zbog moguće trudnoće, pogotovo ako nisu spremne da postanu majke.

Gasovi

Postoji nekoliko poza u seksu koje mogu dovesti do toga da dama ispusti vazduh. Na primer, to se najčešće dešava u “doggy style” pozi. Mlade devojke ne znaju da nije u pitanju klasičan “vetar”, već vazduh koji dolazi iz vagine tokom polnog odnosa. Međutim, neiskusne dame osećaju se veoma neprijatno zbog ove pojave.

  • Стефан

    05.08.2020 00:10
    Девичанство
    Неможе се имати орални или анални контакт такве врсте а да се остане девица. То је лицемерно. Девичанство је добровољним приступањем томе свакако повређено. Девичанство вреди и за мушкарце и за жене. Не треба бити глуп и прихватати пропаганду медија, глупе савете и сзавове који постојеу друштву и утисак и идеје вршњака. Чудност се не сме бацати тако. Потражите праве одговоре. Не може се без последица бити са било ким нити са више људи, нити се то треба чинити из чисте жеље и задовпљења похоте
  • milevin

    06.12.2014 22:53
    gluposti
    Prvu stavku ste omanuli zato što samo prepisujete članke.

    Kako nevina može da zna koji je organ veliki ili mali i sa čime da ih uporedi?

    Nevinost shvataju kao blago, ali su spremne da ga predaju čim se pojavi prilika koja zadovoljava samo njihove kriterijumime. 100 ljudi, 100 ćudi, ne može biti pravilo.

    Ne mora ni da boli kad muškarac zna šta radi, to nikako nije pravilo. I posle može da boli kad ne zna šta radi. Opet nije pravilo.

    Panika oko trudnoće se javlja tek kad mnogo kasni, do tada se nijedna ne seti da razmišlja o tome, jer sve znaju da zbog nivoa hormona može i da kasni i da porani.

    Ta vrsta gasova je potpuno prirodna, kao i ona druga, jer kad je žena potpuno opuštena tu se dese neke beznačajne stvari, ali seks bude pravi.

    Ne znam ko ovo čita, niti zašto sam ja izgubio 10 minuta koje nikada neću moći vratiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.