Seks u odeći ili bez nje?

Istraživanje koje je sproveo modni sajt MyCelebrityFashion.co.uk, pokazao je da žene u velikom broju vole da prilikom seksa imaju na sebi barem nešto od odeće.
Istraživanje koje je sproveo modni sajt MyCelebrityFashion.co.uk, pokazao je da žene u velikom broju vole da prilikom seksa imaju na sebi barem nešto od odeće.

Naime, gotovo polovina ispitanih Britanki, odnosno 48 procenata, izjavilo je da na sebi voli da ima barem nešto od odeće, a po rezultatima istraživanja, dame najviše vole da nose negliže u tim prilikama. Za njega se odlučuje 60 procenata ispitanica, dok 40 procenata voli u krevetu da nosi cipele sa visokim potpeticama.

36 procenata žena tokom seksa voli da nosi haljinu, dve trećine se odlučuje da ostane u grudnjaku, a 31 procenat njih izjasnilo se da su im omiljeni deo odeće-gaćice.

Interesantno je i objašnjenje koje je stiglo za ovu pojavu ostajanja u garderobi tokom seksa, jer se pokazalo da žene ne žele da se razgolite kako im ne bi opalo samopouzdanje. Noseći neki od ovih odevnih predmeta one se osećaju seksipilnije, a jedan procenat žena smatra da im grudi izgledaju bolje u grudnjaku. Čak 43 procenta žena reklo je da jednostavno žele da pokriju svoje telo. Takođe, čak 87 procenta ispitanica preferira seks u mraku, dok se za tu varijantu odlučilo svega 37 procenata ispitanih muškaraca.

Inače, stavovi muškaraca se gotovo nigde nisu podudarili sa ženskim u ovoj anketi, pa samo 36 procenata muškaraca reklo je da voli kada im partnerka tokom seksa ima barem jedan komad odeće na sebi.
  • Djordje

    18.07.2010 10:34
    kako dama zeli :D
    ako je njima lepo.. meni je jos lepse.. :)
  • @sale:

    16.07.2010 08:40
    Па могу... на почетку. Овде пише ''tokom seksa''. Не знам за остале али ја не бих да их држим у страну за време...
  • sale

    15.07.2010 23:16
    pa,
    mogu da se povuku u stranu:-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.