Zbog serije "Seks i grad" spavala sa 1000 muškaraca

Baš kao i glavne junakinje njene omiljene TV serije, Britanka Kristina Saunders zna sve o dobrom seksu. A kako i ne bi, kada je spavala sa hiljadu muškaraca.
Baš kao i glavne junakinje njene omiljene TV serije, Britanka Kristina Saunders zna sve o dobrom seksu. A kako i ne bi, kada je spavala sa hiljadu muškaraca.

Atraktivna 30-godišnja brineta priznaje da je, od trenutka kada je počela da gleda seriju "Seks i grad", poželela da bude kao zavodnica Samanta Džons. Zato je sebi postavila izazov – da za deset godina odvede hiljadu muškaraca u krevet.

"Sem je išla od jednog do drugog muškarca i bila je ponosna na to. Ja sam želela da budem samouverena kao ona. Navukla sam se na avanture za jednu noć", priča Kristina, koja je ostvarenje cilja započela kao brucoš.
"Nameračila sam se na jednog Majka, jer je bio šmeker. Popili smo piće i ja sam rekla da mi se spava i da bih u krevet, i pitala ga da bi želi da mi se pridruži. Bila sam prestravljena ali on je preuzeo inicijativu i bilo je fantastično."

Počev od tada Kristina je spavala sa barem jednim dečkom nedeljno, a najviše sa 15, putovala je svetom tražeći frajere sa kojima će imati seks, učestvovala u trojkama. Ljubavnike je ocenjivala na osnovu toga kakvi su u krevetu ocenama od 1 do 10. Posle deset godina i mnogo iskustva, konačno je spremna da ima ozbiljnu vezu.

"Sve što želim je da me muškarac voli, a ne da samo hoće seks", kaže Kristina koja se sada kaje što je preterivala. "Dobri prijatelji su ostali pored mene, ali ostali su me optužili da sam drolja. Preterala sam, a sada samo želim da se skrasim. Nadam se da nisam odbila muškarce svojim ponašanjem", kaže Saundersova.
  • 21114

    21.07.2010 07:18
    Koja carica! Svaka cast!
  • Sta uzas... ma ne s....

    20.07.2010 20:55
    Sta uzas... ma ne s....
    Bolje tako nego da se u braku, kao sve nase postene zene jebava skim stigne
  • užas

    20.07.2010 07:22
    Šta li je tek sve fasovala od boleština? Poistovećivati se sa izmišljenim likom iz TV serije. IQ mora da joj manji od obima grudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.