Druga zvezda za Rona Hauarda na stazi slavnih

Reditelj filma "U srcu mora", koji uskoro stiže na bioskopske repertoare, Ron Hauard dobiće još jednu zvezdu na stazi slavnih u Holivudu.

Reditelj filma "U srcu mora", koji uskoro stiže na bioskopske repertoare, Ron Hauard dobiće još jednu zvezdu na stazi slavnih u Holivudu.

 

Ova izuzetna počast će američkom reditelju, glumcu i dvostrukom Oskarovcu biti ukazana 10. decembra, na svečanosti na kojoj su svoje prisustvo već najavili njegovi najbliži prijatelji, producent Brajan Gejzer i glumac Majkl Kiton.

Slavni sineasta je svoju prvu zvezdu na čuvenom bulevaru dobio 1981. za ulogu Ričija Kaningema u kultnoj TV seriji "Happy Days". Više od tri decenije kasnije, nova zvezda će mu biti dodeljena kao nagrada za njegovo rediteljsko dostignuće. Od 1977, kada je prešao iza kamere, snimio je čitav niz zapaženih ostvarenja: "Čaura", "Vilou", "Sirena", "Apolo 13", "Da Vinčijev kod", "Blistavi um", "Trka života"...

Dodela druge zvezde na stazi slavnih poklapa se sa premijerom Hauardovog novog filma, "U srcu mora", sa Krisom Hemsvortom u glavnoj ulozi. Šezdeset godina posle Džona Hjustona, 61-godišnji reditelj donosi priču o Mobi Diku, ali ovog puta zasnovanu na istinitim događajima.

Film govori o legendarnom putovanju posade kitolovca Eseks, koja se 1819. godine otisnula duboko u Tihi okean, a čija je pustolovina poslužila kao inspiracija Hermanu Melvilu za njegov čuveni roman.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin