Majkl Džekson i dalje obara rekorde

Album "Thriller" Majkla Džeksona nastavlja da obara rekorde prodaje iako je prošlo tri decenije od njegovog objavljivanja.

Album "Thriller" Majkla Džeksona nastavlja da obara rekorde prodaje iako je prošlo tri decenije od njegovog objavljivanja.

 

Američko udruženje diskografa saopštilo je da je album pop kralja premašio prag od 30 miliona kopija u Sjedinjenim Američkim Državama. Time je Džekson postao prvi umetnik čiji je album 30 puta dostigao multi-platinasti tiraž.

"Thriller" je ostvario još bolje rezultate van SAD, sa 100 miliona prodatih kopija širom sveta od objavljivanja 1982. godine. Džeksonova muzika doživela je veliki skok popularnosti nakon njegove smrti u junu 2009.

Na albumu "Thriller" se pored naslovne numere nalaze još dva velika Džeksonova hita - "Beat It" i "Billie Jean".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin