VIDEO: Da li biste platili da vas isprepadaju u horor kampu?

"Da li ćete preživeti?", piše na kapiji kampa, koji je za veliki broj mladih Australijanaca najluđi provod, a sve u njemu nalik je na horor film.
Upravo su filmovi iz ovog žanra bili inspiracija za "Horor kampove".
 
- U Melburnu smo uveli lavirint koji morate da prođete da biste došli do toaleta. Nekoliko devojaka morali smo da izvedemo napolje jer su bile u suzama. Ume da bude prilično zastrašujuće u mrklom mraku - kaže direktorka kompanije u čijem je vlasništvu kamp, Ejmi But.
 
Prvi "Horor kamp" otvoren je u oktobru u Adelaidi, drugi u decembru u Melburnu, a treći danas otvara svoje kapije svim ljubiteljima strave i užasa u Sidneju.
 
Prvi posetioci u kamp mogu da uđu od pola pet popodne. Pre nego što se pređe na gledanje horor filmova u bioskopu na otvorenom, publiku zabavlja didžej i nekoliko bendova, a sve traje do jedan ili dva posle ponoći. Glumci u kostimima najstrašnijih likova iz horor filmova šetaju kampom tražeći šansu da nekog uplaše u mraku.
 
 
- Horor kamp je za one koji žele drugačiji izlazak u grad. Kombinuje se nekoliko elemenata - igra, ples, muzika i horor - kaže Ejmi But.
 
Svi oni koji žele da budu dobro isprepadani, za to zadovoljstvo moraće da izdvoje 100 dolara za noć. U tu cenu uračunata je i hrana koju kamperi mogu da uzmu iz kamiona postavljenih unutar kampa.
 
Autor: Daily Mail

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".