VIDEO: Muškarac poljubio policajca u usta prilikom hapšenja

Nesvakidašnja vest dolazi iz Liuzhoua u Kini, gde je muškarac prilikom verbalnog sukoba i opiranja hapšenju poljubio policajca.
Muškarac je nelegalno na ulici prodavao hranu, kada se, nakon dojave, pojavila policija  u nameri da ga uhapsi.
 
Policajac i ulični prodavac Huang su se posvađali, a prodavac je odlučio da poljubi policajca u usta. Nakon toga policajci su počeli da ga tuku.
 
Ljudi koji su bili na Huangovoj strani su, u pokušaju da ga odbrane, na policiju bacali stolice i posuđe. Ipak, Huang je na kraju savladan i uhapšen.
 
 
Autor: klix.ba
  • Svercer

    26.03.2016 10:00
    Kod nas malo drugacije. Ovde komujajci ljube svoju partiju u dupe.
    Uzgred, kinezi nam pokazuju kako treba sa tom antihekleraj bagrom.
  • To je uvreda

    25.03.2016 16:04
    Ljubljenje nepoznatog u usta se u Kini smatra vrhunskom uvredom. Imajmo na umu da u mnogoljudnoj zemlji obraćaju više pažnje na mogućnost zaraze. Znači, kao da ga je gađao cipelom, u arapskom smislu. Upotrebljena je neprimereno veća sila, nekoliko policajaca na jednog nejakog prodavca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.