Ovo je devojka koja ima dve vagine

Devojka rođena sa dve materice, dva cerviksa i dve vagine, odgovarala je na pitanja korisnika društvene mreže Reddit.
Ova devojka od dvadeset i dve godine koja je želela da ostane anonimna odgovarala je na sva pitanja koja su interesovala ljude o njenom nesvakidašnjem stanju. 
 
"Ja sam devojka u dvadesetim godinama koja je rođena sa dupliranom matericom. To sam saznala kada sam imala 16 godina, a rečeno mi je da mogu da zatrudnim u bilo kojoj materici", započela je svoju priču ova devojka. 
 
Na pitanje da li bi porođaj za nju bio teži i da li bi joj bio neophodan carski rez ona je odgovorila: "Porodila bih se carski rezom jer je moja materica manje od normalne, pa postoji rizik od pobačaja, ograničenog rasta bebe i prevremenog porođaja". 
 
Drugo pitanje se odnosilo na to da li bi prvu trudnoću mogla da iznese u jednoj materici, a drugu u drugoj. "Čitala sam da je jedna žena dobila jednu bebu iz jedne materice, a blizance iz druge, tako da je moguće". 
 
Ona je takođe otkrila da ima jedan jajovod po materici i još uvek ima cikluse samo jednom mesečno. 
 
Naravno, dosta pitanja je bilo u vezi sa njenim seksualnim životom, na koje je ona rado odgovarala. "Moj seksualni život je dobar, a osećaj zavisi od toga u koju se vaginu penetrira. One se nalaze jedna pored druge, a pošto je leva manja, prilikom penetracije osećam bol". 
 
Njen dečko, koji je takođe odgovarao na pitanja je izjavio da jeste drugačiji osećaj tokom seksa, ali opet, sve vagine su drugačije. 
 
On je otkrio i kako je saznao za stanje svoje devojke: "Pre nego što smo počeli da se zabavljamo, ona mi je spomenula da ima nešto što većina drugih devojaka nema, a nakon nekoliko minuta pogađanja, konačno sam otkrio o čemu je reč. Bio je to interesantan razgovor".  Takođe je dodao i to da ne primećuje da njegova devojka ima dve vagine, ali da se prilikom odnosa trudi da "cilja" u desno jer joj to više odgovara.
 
Autor: B92

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin