Opasan bizarni trend popularan među mladima na internetu

Tinejdžeri širom sveta opet su poludeli za bizarnim izazovom - stavljaju so i led na kožu, nakon čega dolazi do hemijske reakcije koja ostavlja strašne posledice i promrzline.

Deca uglavnom nisu ni svesna šta može da im se dogodi od ovog bizarnog izazova.

Društvene mreže preplavile su fotografije tinejdžera sa strašnim opekotinama po telu, uglavnom na rukama. Uglavnom se vide plikovi, ili krvave rane.

Izazov je nastao pre nekoliko godina, ali je sada opet postao hit među mladima, koji nisu svesni posledica.

Britanska policija upozorila je roditelje da objasne deci koliko ovaj izazov može biti opasan.

Više hiljada tinejdžera završilo je u bolnici usled pucanja plikova, i otvaranja krvavih i bolnih rana. Nekima su trajno oštećeni nervi u šakama.

Kada se na kožu stave so i led dolazi do hemijske reakcije gde se temperatura leda smanjuje na čak -17 stepeni i ostavlja promrzline.

Izazov su prvi put pokrenili mladi Amerikanci, a onda se brzinom munje proširio na Veliku Britaniju i druge države širom sveta.

  • Kaćanka

    30.01.2017 07:50
    Ovakve kretene ne žalim....čak i podržavam...samo napred osolite se već jednom!
  • Andrea

    30.01.2017 06:41
    Idijoti
    Kakvi idijoti! Šta sve čovek radi kada ima previše slobodnog vremena.
  • 257

    29.01.2017 23:37
    Biće toga još
    So*oš i njegove organizacije vode sofisticiran rat za uništenje ljudskog društva kroz opštu anarhiju.
    Jer, nećete naići na slučaj da se propagira nešto dobro.
    Uglavnom je to popularizacija skakanja u bunar, i uglavnom se bave mladima koji su najpodložnije primanju ponašanja socio grupe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".