Japanska metoda mršavljenja uz pomoć krompira

Naučnici iz Japana otkrili su nešto sasvim neobično o gubljenju kilograma, i to za samo nekoliko dana.

Ukoliko ste nabacili koji kilogram više ili osećate nadutost u stomaku, za samo nekoliko dana možete da rešite ovaj problem.

Metoda koju predlažu japanski naučnici čini se neverovatnom, ali ima onih koji tvrde da je vrlo efikasna.

Sve što treba da uradite jeste da skuvate sladak krompir, a zatim popijete vodu koja je ostala nakon ključanja. Naime, naučnici tvrde da su proteini u ovim skrobnim ostacima zaslužni za potiskivanje apetita kod miševa.

Oni su hranili dve grupe miševa, jednu namirnicama visoke masnoće i drugu vodom od krompira. Nakon 28 dana grupa hranjena slatkim krompirom imala je znatno manju telesnu težinu, niži holesterol, manji broj masnih ćelija i niži nivo leptina, što je naučnike dovelo do zaključka da ovaj recept stvarno utiče na gubljenje kilograma.

  • Bugi Vugi

    08.02.2017 21:58
    Čarli Čaplinova metoda je najbolja!
  • dokoni kum

    08.02.2017 13:55
    popijes vodu od krompira ... a onda kila jagnjetine, luk i orasnice, predjelo sa sunkom obaska.
  • Zagor

    08.02.2017 11:40
    Lici na
    Kinesko mucenje suvim pasuljem

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.