Nova hit metoda mršavljenja: Zamrzavanje sala

Bolni i mučni tretmani za mršavljenje su prošlost, od kada se pojavila metoda CoolSculpting za koju se sve više odlučuju poznate ličnosti iz Holivuda.
Nova hit metoda mršavljenja: Zamrzavanje sala
Foto: Pixabay

Revolucionarna metoda koju su otkrili američki naučnici Diter Mejnsten i Roks Anderson oduševila je milione korisnika. Naime, tretmanom za eliminisanje masnih naslaga na principu hlađenja masnih ćelija, pacijent za manje od jednog sata počinje da gubi salo.

Zahvat je rutinski, radi se bez operacije, igle i dugotrajnog oporavka, a najvažnija je činjenica da daje dugoročne rezultate.

"Patentirana tehnologija pod nazivom Cryolipolysis sigurno i efektivno deluje na masne ćelije, koje su manje otporne na hladnoću od kože, ali bez oštećenja kože ili drugog tkiva. Zamrzavanje izaziva uništavanje masnih ćelijaa, koje telo onda sasvim prirodno i trajno ukloni", objasnila je doktorka Nina Suvorov.

Kako je objasnila, nakon zamrzavanja telo postepeno počinje da uklanja smrznute masne naslage.

Nakon tretmana prvi vidljivi rezultati su nakon tri nedelje, a krajnji obično u periodu od jednog do tri meseca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin