VIDEO: Masovna tuča arapskih tajkuna na konferenciji o nafti

Delegacije Katara i Saudijske Arabije potukle su se na konferenciji Unije radnika u naftnoj sferi, koja se održava u Kuvajtu.
Snimak je na Tviteru objavio irački političar Valid el Azavi. Po njegovim rečima, incident se desio 20. marta ove godine na marginama događaja.
 
Saudijski naftaši su počeli da vređaju katarske kolege, koji su na kraju izgubili strpljenje i krenuli na protivnike pesnicama.
 
Podsetimo, nekoliko bliskoistočnih država, uključujući Saudijsku Arabiju, Egipat i Ujedinjene Arapske Emirate, prekinule su početkom juna diplomatske veze sa Katarom, optuživši tu zemlju da podržava terorizam.
 
  • Kuku

    20.06.2017 21:42
    Lele
    Ako je doslo do toga da se Arapi tuku medju sobom, mi smo ga ugasili...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.