Limunom protiv nesanice

Ukoliko patite od nesanice ili vas muče komarci rešenje se nalazi u prirodnom antiseptiku, odnosno limunu.
Limunom protiv nesanice
Foto: Pixabay
Preporučuje se da se svake večeri pred spavanje raseče limun na četiri dela, posoli i ostavi na tanjirić, koji će se staviti na noćni ormarić.
 
Osim što će soba lepše mirisati, oni koji pate od alergija ili astme, lakše će moći da dišu tokom noći, ali će i normalizovati krvni pritisak. Takođe, ova voćka odbija komarce i ostale insekte, pa to predstavja jednu muku manje tokom noći.
  • Che

    26.06.2017 13:37
    Ne zivim u Grckoj
    220 - 330 din kilogram limuna.
    E baš ću da ga kupujem limun da teram komarce kad postoje jeftinija sredstva za to.
  • NS49

    26.06.2017 05:31
    Svima preporučuje dnevnu jednu limunadu od pola limuna. Ne znam tačno koliko se može C vitamina unositi u organizam jer veće količine organizam ne apsorbuje ali je limun verovatno najkorisnije što čovek treba obavezno da koristi.
    Jedino je problem što limuni "lete u nebo" tj. cena im stalno raste ali smanjiti pušenje ne preterivati sa alkoholom pa se tu može uštedeti i potrošiti na korisnije..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".