Uzimaju bolovanje nakon godišnjeg odmora zbog dekoncentracije

Polovina onih koji nakon odmora dođu na posao dekoncentrisani su i zaboravni, što smeta njihovim kolegama.
Štaviše, trećina zaposlenih se žali na opušteno raspoloženje njihovih kolega.
 
Povratak s godišnjeg odmora teško pada ljudima, zbog čega se odlučuju na laži i smicalice koje će ih izvući s posla, piše B92
 
Studija koju je sprovela jedna britanska kompanija otkrila je da četvrtina zaposlenih nakon godišnjeg odmora uzima par dana bolovanja kako se ne bi pojavila na poslu. 
 
Oni koji moraju da dođu na posao i dalje su u morskom raspoloženju i sanjare o sledećem putovanju, a polovina njih ne može da se koncentriše i vrlo su zaboravni. 
 
Upravo takvo raspoloženje smeta onim odgovornijim kolegama, te se jedna trećina njih čak i žali. 
 
Rezultati su pokazali da se pred odlazak na godišnji odmor muškarci pakuju dan ranije, a 40 odsto žena to obavi već nedelju dana unapred. Ipak, većini je zajedničko to što se već po dolasku u hotel prebacuju na opušteno raspoloženje.
  • mile

    05.08.2017 11:25
    Savremeni zivot - radis cele godine posao koji mrzis da bi otisao dve nedelje na godisnji odmor koji onda jos posle otplacujes mesecima. Za to vreme ti se posao nagomilava i cim se vratis nazad mozes komotno da zaboravis i odmor i sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin