Mlada uzela pare za svadbu i pobegla

Engleski mladoženja Kris Mahon (27) i njegovih 29 prijatelja doživeli su scenu kao iz filma "Odbegla mlada", kada su na aerodromu otkrili da ih je buduća nevesta Rejčel Doran (29) prevarila i pobegla s 13.000 funti namenjenih svadbenoj svečanosti.

Kako piše "The Sun", veselo društvance okupilo se na aerodromu pre leta na Ibicu, gde je u jednom hotelu trebalo da se održi slavlje u trajanju od četiri dana. Međutim, otkrili su da mlada, koja je preuzela na sebe brigu oko organizacije, nije bukirala karte za avion, a ni rezervisala smeštaj za zvanice na Ibici, iako su joj svi dali novac.

Čini se kako je Rejčel to uradila kako bi se osvetila Krisu, jer je mislila da ju je varao.

Rejčel je sve pomno isplanirala, pa je zvanicama ištampala lažne avionske karte s logom lokalne turističke kompanije.

  • Kaćanka

    10.09.2017 19:22
    Bravo Rejčel!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin