VIDEO: Kreiran najskuplji parfem na svetu, cena 1,5 miliona dolara

Ako postoji jedna stvar koja jedan parfem odvaja od drugog, to je onda kvalitetno kreirani, luksuzni dekanter u kom se on nalazi.
Dajući nam sve navedeno u jednom kompletu, prefinjeni miris i neverovatni luksuz, prestižni francuski luksuzni brend "Morreale Paris" skoro nam je predstavio "Le Monde sur Mesure", prefinjeni miris smešten u luksuznu bočicu.
 
Dekanter ovog parfema napravljen je od zlata i dijamanta, smatra se najskupljim u čitavom svetu. Košta neverovatnih 1,5 miliona dolara, a očekuje se da će biti dat samo VIP gostima koji će biti odabrani.
 
Kreiran od dva kilograma čistog 18-karatnog zlata koji su korišćeni za njegov oklop i ručno poliranih dijamanata najvišeg kvaliteta, ova flašica parfema je prava poslastica za kolekcionare.
 
Ovaj dekorativni dekanter zahteva godinu dana za izradu, a dolazi sa jedinstvenim serijskim brojem, u specijalnoj drvenoj kutiji koja sadrži i narukvicu kreiranu od istog materijala.
 
Ispunjen mirisom pariske ruže i himalajskog nerolija, Le Monde sur Mesure je zaista poseban. VIP zvanicama će biti ponuđen u verzijama od pet, sedam i 10 litara. Brend će takođe predstaviti i flašice od 300 ml za sve one koji bi želeli da poseduju original, ali nisu u mogućnosti.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin