U 91. godini zaprosio devojku

Bil Grifits i Flo Maršalsej, koji zajedno imaju 187 godina, odlučili su da ozvaniče svoju vezu.

Kako prenose britanski mediji, 91-godišnji Bil je zaprosio svoju pet godina stariju izabranicu dok su ispijali čaj u svom domu u Oldbariju, u centralnoj Engleskoj.

"Bil me je pogledao i rekao mi je: Flo, da li želiš da se udaš za mene? Odgovorila sam 'da' i on me je poljubio", kazala je buduća mlada.

Ona je rekla da Bil nije kleknuo, ali da je sve ipak ispalo jako romantično. "Iznenadio me je, ali život je takav, pun iznenađenja", dodala je ona.

Par je odlučio da se venča 16. januara u lokalnoj crkvi u prisustvu svoje petoro dece, 14 unuka i sedam praunuka.

"Nikada niste previše stari da se venčate. Stari ste onoliko koliko se osećate starim, a ja se ni malo ne osećam starom. Fizički ja jesam stara, ali sam mlada duhom. Kada bi mi neko rekao da sam previše stara da bi prošetala do oltara, rekla bih mu da govori gluposti", navela je Flo koja je upoznala Bila u jednom plesnom klubu davne 1982. godine.

Autor: B92

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom