VIDEO: Ova mama promoviše dojenje, ali je mnogi osuđuju

Taša Mejl, majka dvoje dece, pomerila je granice kada je reč objavljivanje intimnih snimaka na kojima pokazuje kako doji svoje mališane.

Njeni postupci izazivaju brojne rekacije, a po mišljenju mnogih, jedno dete uveliko je preraslo period dojenja. Ona je napravila svoj Jutjub kanal na kojem objavljuje snimke dojenja svoje dece, priča zašto je to dobro, ukazuje na znakove mastitisa, savetuje žene kako da koriste pumpicu. Ona želi da pokaže svima kako zaista izgleda dojenje.

Međutim, iako je mnoge majke podržavaju, baš kao i odluku da doji dete koje ima već navršene tri godine, postoje i mnogi koji misle da nije primereno to što radi i da njeni video klipovi izgledaju previše provokativno.

Taša tvrdi da dojenje ima pozitivan uticaj i na zdravlje majke, od smanjenja rizika za postporođajnu depresiju do smanjenja rizika za rak jajnika i dojke.

"Dojenje je odličan način da se majka poveže sa detetom. Za to je zaslužan oksitocin koji je zapravo hormon za stvaranje veza i bliskosti", rekla je ova majka.

Autor: Kurir

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom