VIDEO: Predivna reakcija gluvonemog muža na iznenađenje supruge

Britani LeBlank rešila je da iznenadi svog gluvonemog supruga za Novu godinu, tako što mu je priredila poseban poklon.

Naime, nakon što je Britani otkrila da je trudna, odlučila je da radosnu vest podeli sa svojim suprugom Davidom Velkom, prenosi "The Mashable".

"Ovako sam rekla svom suprugu Davidu da će postati otac", napisala je Britani u opisu videa koji je objavila na svom Jutjub kanalu.

Britani je Davidu, koji se u videu sa svojom suprugom sporazumeva znakovnim jezikom, poklonila kutiju s poklonima koji su bili pojedinačno zamotani. David je redom odmotavao poklone i pokušao da shvati o čemu se radi, a nakon što je odmotao bocu piva pod nazivom "Dad’s Root" odmah je shvatio šta je supruga želela da mu poruči.

Kada je došao do poslednjeg poklona i kada ga je odmotao ugledao je dva pozitivna testa za trudnoću i na znakovnom jeziku pitao svoju suprugu da li je trudna, a kada je dobio pozitivan odgovor njegova reakcija bila je predivna.

Autor: 24 sata

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom