VIDEO: Naučno dokazano da ova pesma usrećuje bebe

Pevačica Imodžen Hip napravila je pesmu koja naučno dokazano usrećuje bebe i "stavlja" im osmeh na lice.

Reč je o pesmi The Happy Song, koja je naučno testirana i tom prilikom su naučnici utvrdili da numera pomaže bebama da se brzo oraspolože kad su loše volje.

"Srećna pesma" traje samo dva i po minuta, ali ta vrcava melodija mališanima donosi osmeh na licu. Tekst govori o nebu, moru, životinjama, ali i zvukovima koje stvaraju automobili.

Cow & Gate bebi klub koji je sa pevačicom radio na ovoj pesmi, ispitao je 1.000 roditelja o tome koji zvuci usrećuju njihove bebe. Ispostavilo se da 51 odsto mališana nasmeje zvuk kijanja, zvuci životinja usreće 23 odsto mališana, a smeh druge dece nasmeje i 28 odsto beba.

"Ova pesma je napravljena tako da roditelji mogu da je puste deci kod kuće, u automobile ili u onim trenucima kada žele da uživaju u sreći svojih mališana", kažu iz bebi kluba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom