FOTO: Ovo je avion sa najviše sedišta

Kompanija Fly Emirates pohvalila se svojom najnovijom akvizicijom. Novi Airbus A380 koji je ova kompanija kupila ima sedišta za čak 615 putnika.
Kompanija Fly Emirates pohvalila se svojom najnovijom akvizicijom. Novi Airbus A380 koji je ova kompanija kupila ima sedišta za čak 615 putnika.

Kako su izjavili iz kompanije, iz kompozicije aviona izbačena je kompletna tzv. prva klasa kako bi se našlo mesta za sedišta.

Titulu aviona sa najviše sedišta do sada je držao Airbus A380 koji koristi Air France. Naime, ova letelica ima ukupno 538 mesta.

Airbus A380 inače je najveći putnički avion svih vremena. Ima četiri motora, a sedišta su raspoređena na dva sprata. Pretpostavlja se da će letelica sa 615 sedišta svoj prvi komercijalni let doživeti početkom decembra, na relaciji Dubai – Kopenhagen.

  • 19.11.2015 22:20
    Majstore, može srednja?
  • 15.11.2015 19:02
    Društvo budućnosti.
    U doba kad ja budem leteo iz Pariza za negde, avioni će primati između 2 i 3 hiljade putnika.
    Neće biti mnogo letova, ali će proces ukrcavanja trajati 3-4 sata, verovatno zbog sigurnosnih provera.
    Cenim da će sve to da bude, posle rata, tamo negde između 2022 i 2030 godine.
    Pozitivna stvar u ovom snu je - što će Pariz postojati i tada.
  • 15.11.2015 16:38
    A gde je tu komfor? Dobro da nisu uveli i mesta za stajanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.