Otvaranje dvorskog kompleksa

Dvorski kompleks ponovo će biti otvoren za turističke obilaske u 2009. godini, svake subote i nedelje od 1. aprila do 31. oktobra u dva redovna termina, od 11 i od 14 časova, saopšteno je iz Kancelarije princa Aleksandra II Karađorđevića.

Obilasci Kraljevskog i Belog dvora, u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, omogućavaju posetiocima da se, uz pratnju profesionalnih turističkih vodiča, upoznaju sa istorijom, umetnošću i kulturom u prijatnoj dvočasovnoj šetnji dvorskim kompleksom.

Postoji i mogućnost organizacije grupnih poseta tokom radnih dana uz prethodnu najavu, kao i organizacije ture, koje počinju u 14 časova, na engleskom jeziku, a ulaznica uključuje organizivan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića.

Za sve informacije i rezervacije posetioci se mogu obratiti Turističkom informativnom centru u Beogradu, Makedonska 5, na telefon 011/33-43-460 ili putem elektronske pošte: dvorski_kompleks@yahoo.com. Škole, studentske organizacije i penzionerska udruženja (do 50 ljudi) zainteresovana za posetu dvorskom kompleksu mogu se najaviti direktno Kancelariji prestolonaslednika Aleksandra na telefon 011/306-4014, 011 306 - 4038 ili putem elektronske pošte m.vasiljevic@dvor.rs i m.trajkovic@dvor.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina