Ovo je najstarija stjuardesa na svetu

U osamdesetoj godini odlazak u penziju je poslednja stvar na koju misli najstarija stjuardesa Bet Neš.
Ona je radila kao stjuardesa skoro 60 godina i to za istu avio-kompaniju.
 
Nešova je počela da radi za Ister erlajns, sada Amerikan erlajns, kada je imala 21 godinu i kada je Dvajt Ajzenhauer bio predsednik. Avionske karte su tada koštale samo 12 dolara, a rezervacije nisu bile potrebne. 
 
"Moja omiljena priča uključuje sve mogućnosti pomoći našim klijentima i osećam kao da me moj posao stavlja u poziciju da imam posebnu pažnju i ljubaznost“, izjavila je Nešova osvrćući se na svoju karijeru. 
 
Sada, na svojoj dnevnoj relaciji Vašington- Boston, ona ima putnike koji je pozdravljaju sa zagrljajem kao da su stari prijatelji. 
 
"Volim sve naše stalne goste i ispunjavaju me novi. Istinski sam uživala s bezbrojnim interakcijama sa putnicima i ima toga i previše za ispričati", izjavila je stjuardesa. Ova osamdesetogodišnjakinja je započela svoju karijeru 4. novembra 1957. godine. Svu pažnju je poklonila poslu i romantici na nebu. 
 
U vreme kada je počela da radi, stjuardese su jela služile u belim rukavicama, a ljudima je bilo dozvoljeno da puše tokom leta. Iako se avio-industrija u potpunosti promenila, ona i dalje voli da radi isto.  Nešova je takođe rekla da joj je najšokantnija promena bila kada je tokom svoje karijere videla kako se menja tehnologija. Nedavno se morala prilagoditi i tome.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja