Na sajmu turizma dobro idu egzotične destinacije

Na sajmu turizma može se rezervisati odmor na Fidžiju, Maleziji, Indoneziji i Kini po cenama koje se kreću od već 1.100 evra za odmor od 15 dana.

Na sajmu turizma može se rezervisati odmor na Fidžiju, Maleziji, Indoneziji i Kini po cenama koje se kreću od već 1.100 evra za odmor od 15 dana.

Turistička agencija "Ars&co" u svojoj ponudi u ponudi ima aranžman za Kinu, sa noćenjem u Pekingu u trajanju od 6 dana po ceni od 1.200 do 1.400 evra. U ovoj agenciji kažu da se putnici najviše interesuju za posetu gradu Katon, koji važi za najveći centar kupovine.

Agim Maloku iz ove turističke organizacije kaže da sve više naših turista koji se opredeljuje da upozna nove, daleke, egzotične destinacije. "U ponudi imamo putovanje na Bali koje košta od 1.100 do 1.500 evra, devet noći se spava na Baliju, a tri u Singapuru. Naša preporuka je noćenje u hotelu "Marina Sent Bej" u Singapuru koje je prava svetska atrakcija, jer se sastoji od tri kule, visoke od po 200 metara na čijem se vrhu nalazi bazen, tako da kad dođete do ivice bazena imate pogled na ceo grad", kaže Maloku.

Takođe, u ponudi ove agencije je i odmor na Fidžiju koji je poznat po hotelima na vodi. Sve hotelske sobe imaju stakleni pod, tako da se može videti šta se sve nalazi u moru.

Na sajmu turizma se predstavila i Severna Afrika. Ni jedna turistička agencija iz Srbije nema ovu egzotičnu destinaciju u ponudi, ali turisti mogu sami preko interneta organizovati ovo putovanje.

Žarko Tarić direktor "Afrika vilidža" kaže da su u južnoj Africi najpopularnije destinacije Durban, Johanezburg i Kejptaun, a cena ovih putovanj se kreću od 1.500 do 30.000 evra. "Turisti imaju priliku da vide postojbinu plemena "zulu", jašu slonove, vide belog i crnog nosoroga, posete Johanezburg koji je jedan od najvećih kulturnih centara na ovom kontinentu", kaže Tarić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.