Popusti na karte i "kušet promo"

Javno preduzeće "Železnice Srbije" od ove nedelje izdaje povlastice "Siti star" i "Kušet promo" za saobraćaj sa Crnom Gorom. Kako saopštavaju iz tog preduzeća, povlasticu "Siti star" mogu da koriste najmanje dve, a najviše pet odraslih osoba i jedno dete.
Prvi putnik, uz tu povlasticu, plaća voznu kartu po redovnoj ceni koja se primenjuje u saobraćaju sa Crnom Gorom. Svaki naredni odrasli putnik kartu plaća 30% jeftinije od karte za prvog putnika, dok je karta za decu od šest do 14 godina jeftinija za 50%. Povlastica "Siti star" važi za povratna putovanja u prvom ili drugom razredu svih vozova u roku od mesec dana.

Ponuda "Kušet promo" važi za putovanja na relaciji Subotica-Bar-Subotica, a odnosi se samo na jedna kušet kola u sastavu tog voza. U toj ponudi prevoz u jednom pravcu je 25 evra, a cena karte za decu od šest do deset godina je upola jeftinija i važi za datum za koji je kupljena, ističe se u saopštenju JP "Železnice Srbije".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.