Letovi za 29 evra

Austrijska niskobudžetna aviokompanija "Niki", čiji je vlasnik bivši vozač Formule 1, Niki Lauda, planira da uvede linije iz Srbije za evropske gradove ako za to dobije odobrenje Vlade Srbije.

"Podneli smo zahtev za obavljanje letova sa beogradskog aerodroma i sada sve zavisi od vaše Vlade. Još nismo odredili destinacije na kojima ćemo leteti, a najjeftinija karta, sa taksama, biće 29 evra", kažu u ovoj aviokompaniji.

U opciji su letovi iz Beograda ka Beču, Minhenu, Hamburgu, Stokholmu, Palma de Majorki, Milanu, Palermu i drugim većim evropskim gradovima. To neće biti čarter letovi, već svakodnevne redovne linije, a najjeftinija karta koštala bi 29 evra, uključujući aerodromske takse.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja