Udobnije do Amerike

British Airways je u Srbiji pripremio specijalnu ponudu na osnovu koje će svi putnici koji koriste ekonomsku klasu moći, uz simboličnu doplatu, da putuju u višoj - premijum ekonomskoj klasi do najznačajnijih destinacija u Severnoj Americi.

Kako saopštavaju iz beogradskog predstavništva ove avio-kompanije, putnici koji se odluče da koriste tu pogodnost moći će da putuju u višoj - premijum ekonomskoj klasi od Beograda preko Londona do Njujorka, Čikaga, Vašingtona, Los Anđelesa i Toronta, pod uslovom da prilikom nabavke karte po najnižoj tarifi u ekonomskoj klasi doplate za pojedine destinacije još 37 evra. Svi koji se odluče da koriste tu ponudu mogu da obave rezervaciju za let u predstavništvu British Airwaysa u Beogradu, kao i posredstvom sajta te kompanije ili u turističkim agencijama.

Ponuda važi za sve karte kupljene do 15. jula, a odnosi se na letove koji će se obavljati iz Beograda do polovine septembra. Kupljene karte se, inače, mogu iskoristiti u periodu od 12 meseci. Premijum ekonomska klasa nudi 40 širih sedišta sa više prostora za noge u intimnijoj kabini sa manje sedišta u redu, navodi se u saopštenju, uz napomenu da je British Airways jedina avio-kompanija koja nudi takvu kabinu za putnike iz Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja