Sve banje na sajmu turizma u Novom Sadu

Udruženje banja Srbije nastupiće na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu od 6. do 11. oktobra 2009. godine.
Udruženje će se na sajmu predstaviti sa preko 30 izlagača iz više od 20 banja i klimatskih mesta Srbije.

Pored banjskih destinacija svoju ponudu promovisaće i planinski centri, turističke organizacije sa svim vrstama turizma: kulturno – istorijski, manifestacioni i seoski turizam kao i zdravstvene ustanove u banjama (Instituti, specijalne bolnice i prirodna lečilišta), stoji u saopštenju Udruženja.

Na posebnom ostrvu predstaviće se "Kraljevske banje Srbije", kao deo naših aktivnosti na promociji potencijalno novog brenda srpskog turizma i istoimene publikacije u izdanju "Turističkog sveta". Promocija "Kraljevskih banja Srbije" zakazana je za 7. oktobar u 12 sati.

Na ovogodišnjem Sajmu turizma svoj nastup će, u organizaciji Udruženja banjskih i klimatskih mesta Srbije, ostvariti i Turističke organizacije opština i gradova koje nude klimatska mesta ili planinske centre kao što su: Turistička organizacija Kraljeva, Kruševca, Gornjeg Milanovca, Raške, Čačka, Aranđelovca, Brusa, Kuršumlije, Loznice i Vrnjačke Banje.

Pored klasičnih tretmana lečenja i rehabilitacije, veći broj banja i klimatskih mesta (tzv. "resort centara") nude i savremene velnes programe, koji su u Evropi izuzetno popularni. Vrnjačka Banja, Niška Banja, Banja Kanjiža, Koviljača, Ribarska Banja i Junaković ujedno su postali i značajni velnes centri, sa svim segmentima koji savremeni velnes podrazumeva: bazeni, đakuzi kade, saune, fitnes sale, trim staze, ostali sportski tereni sa stručnim licima koji sprovode velnes tretmane.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja