Najveći sajam do sada

Pod kupolama Beogradskog sajma ovih dana se intenziviraju pripreme za idući, 31. Medjunarodni sajam turizma, koji će biti organizovan od 26. februara do 1. marta u svim raspoloživim izlagačkim prostorima Beogradskog sajma.

Medjunarodni sajam turizma -  član Svetske asocijacije sajmova turizma ( ITTFA), koja okuplja vodeće sajmove turizma u svetu, i ove godine biće organizovan u ranom prolećnom terminu, jer se prilagođavanje termina ostalim sajmovima turizma u svetu prošle godine pokazalo kao veoma dobar potez. U dobroj meri zahvaljujući sajmu turizma vodeće turističke agencije rasprodale su prošle godine svoje letnje aranžmane znatno ranije nego prethodnih godina, a novi termin sajma omogućio je brojnim posetiocima da planiraju svoje letovanje na vreme. Sajam će, kao i ranijih godina, biti organizovan na izlagačkom prostoru od 15 000 kvadratnih metara, u halama 1, 2, 3, 5 i 14 i na otvorenom prostoru.  Na sajmu će učestvovati više od 800 domaćih i stranih izlagača - turističkih organizacija, velikih turističkih agencija, hotela, banaka, osiguravajućih društava, sistema za rezervaciju karata...

U Hali 1 nalaziće se najveće domaće i inostrane turističke agencije, hotelski lanci i osiguravajuća društve. U Hali 2, osim velikih turoperatora, biće izloženi specijalizovani mediji i najvažnije turističke obrazovne institucije, škole i univerziteti. Hala 3 rezervisana je ove godine za ugostiteljsku i hotelsku opremu, u Hali 1a nalaziće se Crna Gora sa svim svojim turističkim potencijalima i kapaciteima, a u Hali 4, kao i prošle godine, biće štandovi najatraktivnijih domaćih turističkih lokacija - turističke organizacije, ministarstva, udruženja, planine, banje, najatraktivnije destinacije iz turističke ponude Srbije.

Sve najveće turističke agencije, hotelski lanci i turističke destinacije već su rezervisale prostor na sajmu za svoje štandove, tako da u februaru možemo s pravom očekivati najveći dosadašnji Medjunarodni sajam turizma. Kao i ranijih godina agencije će posetiocima sajma odobravati sajamski popust na raniju uplatu turističkih aranžmana, organizatori najavljuju i druge pogodnosti. Biće organizovane i nagradne igre za posetioce sajma. Medjunarodni sajam turizma  pratiće i brojne srodne manifestacije, pod kupolama Beogradskog sajma i na raznim lokacijama u gradu, tako da će Beograd  u vreme sajma biti prava prestonica turizma.

Regija počasni gost ovogodišnjeg sajma turizma biće Istra, koja će se predstaviti na izložbenom prostoru od stotinu kvadrata. Turistička organizacija ove regije pripremila je bogatu izlagačku prezentaciju sa turističkom ponudom koja uključuje posebne popuste i pogodnosti za posetioce sajma turizma.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.