Skijanje od novembra

Ski sezona na Kopaoniku počeće, umesto krajem decembra, već 15. novembra i trajaće sve do 1. maja, zahvaljujući najnovijoj opremi za proizvodnju veštačkog snega i akumulaciji vode Duboka.

"Veštačkim snegom će biti pokrivene sve značajnije staze, a predviđeno je da radovi budu završeni do 1. novembra", rekao je direktor Javnog preduzeća "Skijališta Srbije" Nebojša Skorić.

Veštački sneg ove godine dobiće i Stara planina, a iduće i Tornik na Zlatiboru, najavio je direktor "Skijališta Srbije". Osim toga na Kopaoniku se gradi i nova žičara - Gobelja, koja će u jednom satu moći da preveze 2.400 skijaša. Cene ski pasa još nisu poznate.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.