Prva faza rekonstrukcije hotela "Moskva"

Strana hotela "Moskva", jednog od najstarijih hotela u Beogradu, koja "gleda" na Balkansku ulicu, nedavno je rekonstruisana.
Oko 60 soba koje se nalaze na ovoj strani hotela od sada će goste čekati u potpuno novom ruhu, ali će i dalje biti uređene u duhu vremena s početka prošlog veka.

"Sve sobe su dobile nov nameštaj, zavese, tepihe, ali i plazma televizore, vajerles Internet i mini bar. Uveli smo i elektronski sistem otključavanja i zaključavanja soba, a posebnu pažnju posvetili smo bezbednosti gostiju. U slučaju bilo kakvih problema gosti mogu elektronskim putem komunicirati sa osobljem, a na taj način mogu pozvati i rum servis. Prilikom uređenja soba trudili smo se da sačuvamo duh ruske recesije u kojem je hotel i građen, tako da su nameštaj i slike u sobama birani po tom principu", kaže Nada Radoičić, portparol hotela "Moskva".

Inače, hotel "Moskva" sagrađen je 1906. godine i ima četiri zvezdice. Nalazi se u samom centru grada i u njemu uglavnom odsedaju poslovni ljudi. Hotel "Moskva" na svoja četiri sprata ima ukupno 126 jednosobnih, dvosobnih, duplekes soba i apartmana. Sobe sa Balkanske strane su rekonstrusane, ali "Moskva" trenutno radi sa samo pola kapaciteta, pošto je rekonstrukcija druge strane hotela, prema Terazijama, u punom jeku. Očekuje se da će i šezdesetak soba sa ove strane biti u funkciji do aprila sledeće godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.