Skupljaj milje za besplatne silikone

Milje koje prikupite u nekoj avio-kompaniji obično možete zameniti za besplatne letove.
Neke kompanije omogućavaju vam da ih iskoristite i za iznajmljivanje automobila, plaćanje hotelskog smeštaja ili neke robe. Međutim, skupljanje milja u Finskoj dobija potpuno drugu dimenziju.

Najveća finska avio-kompanija "Finnair" otišla je korak dalje u svojoj ponudi. Ukoliko sakupite dovoljan broj milja, svoje bodove možete zameniti i za usluge plastičnog hirurga. Među najnovijim ponudama programa "Finnair Plus" ove kompanije su - grudni implanti! Ukoliko ipak želite da vaše grudi ostanu netaknute, možete da izaberete i opciju presađivanje kose ili na primer uklanjanje bora sa lica. Ove usluge obavlja helsinška bolnica "Nordstroem".

"Finnair" ima velikih finansijskih problema, a čelnicima bolnice je rečeno da u ovom programu učestvuju kako bi pomogli kompaniji. Vlada Finske je u vlasništvu 55,8 odsto ovog avio-prevoznika.

Da biste zaradili dovoljan broj bodova za operaciju povećanja grudi, potrebno je 120 povratnih letova između Helsinkija i Njujorka u biznis klasi. Milje koje prikupite putujući ovom avio-kompanijom važe pet godina.

Finnair, koji je servis estetske hirurgije u svoju ponudu dodao pre oko mesec dana, u pregovorima je i oko uvođenja nekih drugih usluga. Bodovi se u međuvremenu mogu kombinovati sa kešom i koristiti za plaćanje računa na mestima poput restorana, klubova, hotelskih soba ili iznajmljivanja automobila.

U kompaniji kažu da za sada još niko nije menjao svoje bodove za odlazak pod nož.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.