Do Bara kao Tito

Od Beograda do Bara i nazad sada možete putovati kao Tito - ekskluzivnim salon-vagonom čuvenog Plavog voza koji je preduzeće Železnice Srbije uvrstilo u svoju ponudu.

Taj salon-vagon saobraća svakodnevno na relaciji Beograd-Bar-Beograd u sastavu voza "Lovćen", koji kreće sa beogradske železničke stanice u 22.10, a iz Bara u 21.05 časova, saopšteno je iz javnog preduzeća Železnice Srbije.

Prevoz u jednom pravcu u dvokrevetnoj kabini je 56,40 evra, a cena obuhvata kartu drugog razreda od 26,40 evra i posteljnu kartu u dubl kabini koja košta 30 evra. Cena karte u jednom pravcu za jednokrevetnu kabinu je 99,60 evra, a u tu cenu uračunata je karta prvog razreda od 39,60 evra i posteljna karta po ceni od 60 evra.

U okviru ekskluzivnog salon-vagona putnicima su na raspolaganju svega pet do šest kabina. Karte za četiri kabine puštaju se u prodaju dva meseca pre dana putovanja, dok se rezervacije za preostale kabine mogu kupiti na dan putovanja.

  • 24.12.2009 06:46
    A jel stiže na vreme ko i redovan voz za Bar?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja