Grupna putovanja sve popularnija kod mladih

Usled nedostatka para, mladi se sve više odlučuju na jeftine varijante grupnih putovanja koja organizuju agencije.
Usled nedostatka para , mladi se sve više odlučuju na jeftine varijante grupnih putovanja koja organizuju agencije.

Najznačajniji faktor da se oni odluče upravo za ovaj vid putovanja je činjenica da su pomenuti paketi značajno jeftiniji od klasičnih ponuda agencija, ali Novosađani koji su bili na takvim putovanjima akcenat stavljaju i na žurke i provode.

"Išao sam i dopada mi se zato što ima puno mladih, a svoje slobodno vreme sam iskoristio i proveo sa drugovima"

"Zadovoljan sam prvenstveno jer je jeftino, ima dosta mladih i naravno dobrog provoda"

Na  ideju kako su došli da organizuju ovakvu vrstu putovanja za mlade, Saša Milovanović iz agencije "Go2travelling" kaže za Radio 021 da je i sam išao na takva putovanja i odlučili su da tako nešto naprave i kod nas. On potrvđuje da je pristupačna cena glavni razlog zbog čega mu kao organizatoru često zvone telefoni.

"Cena jeste presudna i zbog toga izlazimo u susret na više načina sa plaćanjem. Uvek dajemo neki promotivni period kada su cene znatno niže u odnosu na preiod kada je cena u redovnoj prodaji. Mladi ljudi su poznati po tome da troše na sve i svašta, a u suštini im je najdraže kada sa malo novca dobiju što više".

Ovakva vrsta druženja i putovanja postala je popularna među mlađom populacijom, jer jednom ko je otišao posle se skoro uvek vraća, tvrdi Milovanović. "Imamo klijente koji već tri godine putuju na ovakva putovanja. Jedne godine je to letovanje, druge godine je to zimovanje". Iako su mladi ti koji preovlađuju na ovim putovanjima najviše zbog jeftinih cena, organizatori kažu da ima i starijih, koji su "mladi u srcu".

  • Tiristor

    12.03.2012 07:44
    Neka reklama za agencije? Putujte samostalno, NE agencijama ;)
  • mile

    06.03.2012 07:25
    Evo ja se nudim za smeštaj ovih devojaka ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.