VIDEO: Uspaničena stjuardesa najavila da će avion da se sruši

Putnici aviona kompanije "Ameriken erlajns" uspaničili su se kada im je preko razglasa jedna stjuradesa uznemirujućim glasom saopštila da će letelica da se sruši.
Putnici aviona kompanije "Ameriken erlajns" uspaničili su se kada im je preko razglasa jedna stjuradesa uznemirujućim glasom saopštila da će letelica da se sruši.

Incident se dogodio u trenutku kada se avion pripremao da poleti sa aerodroma Fort Vort u Dalasu za Čikago. "Nećemo poleteti. Imamo tehničke poteškoće. Kapetane, nisam odgovorna ako se ovaj avion sruši", uzvikala je stjuardesa.

U početku je putnicima cela situacija bila smešna, ali je ubrzo počela da ih hvata panika jer nisu znali šta se dešva. Kada su shvatili da su se dve stjuardese potukle otimajući se za kontrolu nad razglasom, oni su se umešali i savladali stjuardesu, vezavši je za sedište.

"Udarala je i vrištala", ispričali su putnici za ABC Njuz, dodavši da je bilo potrebno nekoliko ljudi da se stjuardesa obuzda.

Nakon povratka aviona do aerodromske zgrade, stjuardesa i jedna njena koleginica koja je zadobila povrede u tuči odvezene su u bolnicu.

Nakon izmene letačkog osoblja nastavljeno je putovanje istim avionom.

Zasad nije poznato zbog čega je stjuardesa tako reagovala, ali je jedan od putnika izjavio novinarima da su mu članovi posade objasnili da da žena pati od bipolarnog poremećaja i da je prestala da pije lekove, što je dovelo do njenog ponašanja.

  • Osmi sekretar SKOJA

    11.03.2012 19:09
    Ima li pilota u avionu
    Bila je tamo slicna scena
  • 11.03.2012 17:20
    besnilo
    Dobro da su je smirili, meni se cini da bi ih izujedala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.