Avionom do Sarajeva

Bosanskohercegovačka nacionalna aviokompanija "BH Airlines" uvodi 17. maja direktnu liniju na relaciji Sarajevo-Beograd-Sarajevo, a 20. maja biće otvorena i linija na relaciji Sarajevo-Zagreb-Sarajevo.

Bosanskohercegovačka nacionalna aviokompanija "BH Airlines" uvodi 17. maja direktnu liniju na relaciji Sarajevo-Beograd-Sarajevo, a 20. maja biće otvorena i linija na relaciji Sarajevo-Zagreb-Sarajevo.

Letovi na obe destinacije odvijaće se šest puta sedmično i funkcionisaće na principu poslovanja low-cost evropskih aviokompanija, saopšteno je iz "BH Airlinesa". Povratna karta na relaciji Sarajevo-Beograd-Sarajevo iznosiće 29 EUR, plus aerodromske takse, a na relaciji Sarajevo-Zagreb-Sarajevo 30 EUR, plus aerodromske takse.

Na početku će "BH Airlines" letove obavljati samostalno, ali je izražena želja za nastavkom saradnje s srpskom aviokompanijom "Jat Airways", kao i sa hrvatskom "Croatia Airlines", saopšteno je iz "BH Airlinesa".

"BH Airlines" je uveo i dodatne letove za Beč, pa sada za austrijsku prestonicu lete šest puta sedmično. I ova linija funkcioniše na principu poslovanja low-cost kompanija. Cena povratne karte sada iznosi 49 EUR uvećana za aerodromske takse.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.