Zašto Nemci neće na letovanje sa Rusima

Kad Nemci idu na odmor, najviše vole da se sretnu sa Švajcarcima, Austrijancima i Japancima, a nerado dele hotel sa svojim sunarodnicima, otkrila je nedavna anketa.

Kad Nemci idu na odmor, najviše vole da se sretnu sa Švajcarcima, Austrijancima i Japancima, a nerado dele hotel sa svojim sunarodnicima, otkrila je nedavna anketa.

Prema istraživanju koje je sprovela turistička agencija Urlaubstours, daleko najveći procenat Nemaca (96 odsto), želi da na odmoru bude okružen Švajcarcima.

Osim njih, nemački turisti vole u hotelu, restoranu i bazenu videti Austrijance (93 odsto) i Japance (92 odsto).
Zanimljivo je da Nemci nerado letuju s - Nemcima, a najomraženije komšije na odmoru su im Rusi, s kojima ne želi da letuje 65 odsto ispitanika.

Da su Rusi "preglasni", izjavilo je 69 odsto Nemaca, a za 74 odsto smatra da su "stalno pijani". Na drugom mestu najomraženijih su tradicionalni nemački neprijatelji s plaža, Britanci, s kojima 42 odsto ispitanika ne želi na odmoru imati bilo kakav kontakt.

Slede ih Poljaci (29 odsto), a 18 odsto Nemaca na odmoru ne želi da vidi druge Nemce.

  • mrva

    10.06.2014 09:11
    za ove anketirane Drugi Svetski rat jos traje...
  • LOL

    10.06.2014 07:51
    skrnave do maksimuma
    I ovako ne volim CG al mi kumovi tamo zive pa odemo svake druge godine u septembru do njih.Generalno uvek idemo na zabacene plaze koje samo lokalci znaju al se zadesi da koji put odemo na Mogren koji je inficieran rusima.Glasni, bahati, prljavi, debeli, kajle, debilna muzika koja im tresti sa mobilnog, smece oko njih.Crnogorci kazu da smo mi skrnavi i ne vaspitani a navukli su bedu na sebe gladni za rubljama.Ni ne cudi me sto ih nemci izbegavaju i ja ih izbegavam koliko mogu.Njih vole samo oni koji ih nisu upoznali!
  • xy

    09.06.2014 12:49
    Niko nije pitao Ruse s kim oni neće...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.